Interieur Advies voor iedereen. Als interieur ontwerper/stylist kan ik je een authentieke sfeer bezorgen die voor iedereen geschikt is, zakelijk en privé!
 


2018-03-02

Keuken van oud naar nieuw

IMG_0062.jpg
Bij deze klant heb ik de hele beneden etage opnieuw ingericht en gerenoveerd. [Meer weten…]

Monique - 13:06:31 | Een opmerking toevoegen

2018-02-19

Een Vos….

2018-02-19 16_59_04-Fotos en teksten 201217.xls - LibreOffice Calc.pngMijn meisjesnaam is Vos en deze naam doe ik alle eer aan. [Meer weten…]

Monique - 16:12:49 | Een opmerking toevoegen

2018-02-09

Inrichten is een vak!

2018-02-09 15_28_01-tekenen.png - LibreOffice Draw.png
Inrichten is een vak. [Meer weten…]

Monique - 15:48:22 | Een opmerking toevoegen

2018-02-02

Catch the L!ght

2018-01-04 14_35_07-Impressie en nog 3 paginas - Microsoft Edge.pngCatch the L!ght is mijn eigen ontwerp ledlampjes. [Meer weten…]

Monique - 12:55:29 | Een opmerking toevoegen

Moodboard

Moodboard 1.jpgVoor elk project maak ik naar aanleiding van mijn eerste gesprek een moodboard. [Meer weten…]

Monique - 12:51:31 | Een opmerking toevoegen


 

Inspiratie


Terug naar overzicht

20-11-2014

Inspirerend!

Lieve mensen heel erg bedankt voor al jullie reacties op mijn website.

Veel heb ik inmiddels verwerkt in de website. Zo is het logo van SFEERMAKER in kleur aangepast. Jeroen je had gelijk; een SFEERMAKER hoort niet in lichtgrijs, ik hoop dat de nieuwe kleurstelling je meer bevalt? Er is bij de foto's een onderschrift gekomen. Verder heb ik hier en daar nog het een en ander geperfectioneerd.

Mochten er nog op- en aanmerkingen zijn graag.

Alhoewel het maken van de site en het promoten, daarvan veel tijd in beslag heeft genomen maak ik daarnaast ook het een en ander mee wat ik graag met jullie wil delen.

Eergisteravond is zo een moment. Ik was voor het eerst naar een vriendenbijeenkomst van Nudge. Ditmaal bij mijn Suus & Abel collega, Norbert van Schie, Drukkerij de Bij.
Het was een combinatie van informatie en communicatie om het maar zo te stellen. We werden midden in de drukkerij ontvangen met hapjes en drankjes. Erg grappig; Norbert had pallets met papier omgetoverd tot sta-tafels. Echt geweldig dat is SFEERMAKEN!
Gebruik maken van wat je hebt en dat veranderen in iets totaal anders. Nog nooit aan zulke stabiele sta-tafels gestaan.

Qua informatie heeft Norbert het een en ander verteld over het verduurzamen van zijn drukkerij en op een later stadium over papier versus social media gebruik. Wat is duurzamer en hoe zet je het in? De conclusie is dat er in de toekomst steeds meer gebruik wordt gemaakt van gerichte communicatie. Dus een papieren catalogus en/of folder vindt pas zijn weg naar de prospect als daarvoor via de multi media kanalen interesse is gebleken. Voor uitgebreide informatie kun je bij Norbert van Schie terecht.

Daarnaast was er een spreekbeurt van PlasticSoupFoundation.org. Pft heftig om nooit nog maar 1 stuk plastic te willen gebruiken. Ik zit me suf te piekeren hoe ik dat echt volledig uit mijn leven kan bannen. Ik vond dat ik al behoorlijk ver was met altijd boodschappen tassen bij me en zo min mogelijk in plastic verpakken. Maar als ik nu serieus naar mijn huishouden en leven kijk zie ik echt overal plastic. Help wat moet ik doen?

Ik heb heel veel interessante mensen ontmoet en heb voor mijn doen goed genetwerkt. Iets waar ik echt geen held in ben. Maar deze mensen hebben allemaal erg leuke bedrijven en door de gemene deler duurzaamheid raakten we maar niet uitgesproken.

Gisteren weer terug naar de orde van de dag. Voor volgende week een schilder geregeld bij een klant en daarna naar een andere klant want het bestelde vloerkleed werd geleverd dat we samen hebben uitgezocht. Het is erg mooi geworden.

Vandaag nog voorlopig de laatste puntjes op de i gezet wat betreft mijn website. Zo inkopen doen en daarna aan de acquisitie en promotie.

Ik wordt echt wel van de straat gehouden.Terug naar overzicht


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info