Interieur Advies voor iedereen. Als interieur ontwerper/stylist kan ik je een authentieke sfeer bezorgen die voor iedereen geschikt is, zakelijk en privé!
 


2018-03-02

Keuken van oud naar nieuw

IMG_0062.jpg
Bij deze klant heb ik de hele beneden etage opnieuw ingericht en gerenoveerd. [Meer weten…]

Monique - 13:06:31 | Een opmerking toevoegen

2018-02-19

Een Vos….

2018-02-19 16_59_04-Fotos en teksten 201217.xls - LibreOffice Calc.pngMijn meisjesnaam is Vos en deze naam doe ik alle eer aan. [Meer weten…]

Monique - 16:12:49 | Een opmerking toevoegen

2018-02-09

Inrichten is een vak!

2018-02-09 15_28_01-tekenen.png - LibreOffice Draw.png
Inrichten is een vak. [Meer weten…]

Monique - 15:48:22 | Een opmerking toevoegen

2018-02-02

Catch the L!ght

2018-01-04 14_35_07-Impressie en nog 3 paginas - Microsoft Edge.pngCatch the L!ght is mijn eigen ontwerp ledlampjes. [Meer weten…]

Monique - 12:55:29 | Een opmerking toevoegen

Moodboard

Moodboard 1.jpgVoor elk project maak ik naar aanleiding van mijn eerste gesprek een moodboard. [Meer weten…]

Monique - 12:51:31 | Een opmerking toevoegen


 

Inspiratie


Terug naar overzicht

07-02-2017

Never give Up!

Wat een loze kreet zul je denken, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens.
In alle kreten en slogans zit een grote waarheid en alhoewel ze cliché zijn, zijn ze zo krachtig dat je met drie woorden een statement maakt.

Never give Up – slaat op mij, op People for Planet en hoe ik mijn leven en bedrijf voer.
Als werkende moeder, huisvrouw, algemeen manager van mijn gezin en ons sociale leven heb ik toch maar een bedrijf opgestart en na 8 jaar besta ik nog steeds. Niet dat ik een wereld concern heb opgebouwd maar ik kan mezelf als organisatie bedruipen en kan af en toe leuke dingen doen met het geld wat ik verdien. Helaas heb ik mijn doel een gezin onderhouden van mijn omzet nog niet gerealiseerd maar dat kan nog komen.

Never give Up – vorig jaar om deze tijd moest ik de beslissing nemen doorgaan of stoppen en of de duvel ermee speelt vanaf dat moment was het gekkenhuis. Ik heb het afgelopen jaar een top omzet gedraaid en geweldig leuke opdrachten mogen uitvoeren. Er waren periodes dat ik weekenden doordraaide en van hot naar her rende. Ik voel me als een vis in het water als het zo druk is en ik alleen maar dingen doe ik leuk vind.

Never give Up – dit jaar een rustige start maar dat mag de pret niet drukken. Even tijd voor reflectie. Waar ben ik nou allemaal mee bezig wat doe ik zoal elke dag. Hoe kan ik efficiënter werken. Hoe zorg ik ervoor dat ik in beeld blijf bij mijn klanten, potentiële klanten, fans, leveranciers en collegae. Hoe kan ik interessant voor ze blijven. Wat zijn mijn beleidslijnen van dit jaar en hoe ga ik dat realiseren.

Never give Up – of ik wil of niet social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Bloggen, facebook, linkedin, twitter, instagram, snap chat. Teveel gewoon. Wat ga ik kiezen. Persoonlijk vind ik dat wat ik doe visueel ondersteund moet worden dus post ik heel veel foto’s van wat ik zie, doe en wat me inspireert op instagram en facebook (zowel mijn zakelijke als prive account). Vaak zet ik er een zinnetje bij maar dat is het dan wel.
Dit jaar ga ik erbij bloggen maar dan wel visueel bloggen want ik ben er nog steeds van overtuigd dat wat ik te vertellen heb gezien moet worden en niet in een geschreven tekst moet worden gepresenteerd.

Never give Up – dit is dan ook waarschijnlijk de laatste lap tekst die jullie van mij te lezen krijgen en vanaf nu zul je vooral veel plaatjes zien van alles waar ik blij van wordt en jullie hopelijk ook.

Never give Up – graag ontvang ik van jullie feedback.

Never give Up – ook voor jullie telt dat en ga ervoor, dan doe ik dat ook.

 2017-02-07 13_58_56-never-give-up.png en nog 4 pagina's ‎- Microsoft Edge.png


Terug naar overzicht


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info