Interieur Advies voor iedereen. Als interieur ontwerper/stylist kan ik je een authentieke sfeer bezorgen die voor iedereen geschikt is, zakelijk en privé!
 


2018-01-24

Nieuwe naam, nieuw website

2018-01-09 17_18_58-Geen titel 1 - LibreOffice Calc.pngPeople for Planet bestaat nu 10 jaar en daarom heb ik besloten om voortaan door te gaan onder de naam:

Quinspirations.nl by People for Planet

Waarom Quinspirations.nl?

Quin is van 50 en spirations van inspiraties.

Naast mijn werk wil ik ook graag laten zien waar ik me mee bezig hou en waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Ik ben in de 50 en in de marketing worden we ‘de verloren generatie’ genoemd. Echter is vanaf 2018 50% van de bevolking 50 jaar of ouder dus er moet terdege rekening gehouden worden met ons. We zijn divers, spannend en vooral heel erg leuk. We tellen absoluut mee en zijn een heel belangrijke markt. Daarnaast hebben we de markt heel veel te bieden.

Als ik niet de levens- en werkervaring had die ik tot nu toe heb opgedaan, dan had ik mijn werk niet zo goed kunnen doen als nu het geval is. Door een natuurlijks overwicht en rust kan ik zaken zeer goed en snel realiseren. Daarnaast heb ik geleerd om heel erg hard te werken en ergens 100% voor te gaan.

Mijn inspiratie is heel divers en dat wil ik graag laten zien. Als creatieveling haal je overal inspiratie vandaan en bij mij zijn dat o.a. de volgende zaken:

* Mooie luchten - als ik een mooie lucht zie wordt ik blij. Dat de natuur zulke mooie wisselende schilderijen toont vind ik bijzonder.
* Musea - veelvuldig bezoek ik musea  in binnen- en buitenland
* Winkels - altijd loop ik wel even een winkelstraat door. Of ik ga er speciaal naartoe, dit om op allerlei gebied inspiratie op te doen. Wat is er nieuw en hoe wordt het gepresenteerd. Hierdoor ben ik up to date wat er op de markt is en wat er gebeurt. Zo signaleer ik vroegtijdig trends.
* Beurzen - dat kan echt van allerlei soorten beurzen zijn. Groot/klein, binnen-/buitenland, interieur, mode, horeca, accessoires etc… etc…
* Eten en drinken - Soms krijg je echt kunstwerkjes op je bord en naast de goede smaak wil het oog ook wat. Het plaatje moet kloppen daar wordt ik blij van.
* Reizen - altijd een goede bron om te ontspannen en inspiratie op te doen.
* Mensen - Of het nou iemand op straat is, een foto in een blad of op social media of mijn familie en vrienden ze zijn echt een mega belangrijke inspiratie bron voor me.
* Duurzaamheid - loopt als een rode draad door mijn leven en niet die van de geitenwollensok maar die van recycling, vintage, hergebruik en nieuwe materialen die beter zijn voor het milieu.

Op mijn website en zeker ook op mijn social media kanalen, Facebook, instagram en LinkedIn, zul je veelvuldig foto’s van deze onderwerpen voorbij zien komen.

Monique - 15:08:12 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen. 

Inspiratie

Feed

07-02-2017

Never give Up!

Wat een loze kreet zul je denken, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. In alle kreten en slogans zit een grote waarheid en alhoewel ze cliché zijn, zijn ze zo krachtig dat je met drie woorden een...   Meer


15-09-2015

Inspiratie opdoen!

De hele wereld is 1 grote inspiratiebron voor mij als SFEERMAKER. Er is zoveel te zien dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen. Of ik nou op reis ben of gewoon een beetje rondwandel in de stad...   Meer


07-04-2015

SFEERMAKEN

   Meer


09-02-2015

1000 ideeën heb ik en 1000 dingen die ik wil doen!

Het voordeel van een creatieveling is dat je deze continue stroom van ideeën in je hoofd hebt. Sommige zijn uitvoerbaar en sommige niet. Het nadeel van een creatieveling is dat deze moeite heeft met het...   Meer


12-12-2014

Belastingdienst 'leuker kunnen we het niet maken....'

Zoals bij iedere ondernemer is de belastingdienst een nagel aan je doodskist. Elk kwartaal omzetbelasting inleveren, elk jaar je inkomsten belasting doen. Ok, je weet het als je een eigen onderneming begint....   Meer


Ouder >>


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info